24 november 2020

Dans in ontwikkeling

Waar: Theater aan de Schie
Wanneer: Di 24 november
Hoe laat: Om 19 u
Tickets: €16,50
Koop hier tickets

Je kijkt dinsdag 24 november naar 2 dansvoorstellingen; Postscriptum 223 en About dance, fireflies and the end of the world as we know it.

Postscriptum 223

Helemaal jezelf zijn vraagt soms net wat extra moed. Kwetsbaarheid en zelfwaardering, met de diepe emotionele wereld daarachter, komen aan het licht in Postscriptum 223. Taboes rond normatieve verwachtingen en genderidentiteit zijn levendig en actueel.

Choreograaf Robin Nimanong zet de persoonlijke realiteit van de toeschouwer op scherp en faciliteert comfort bij het ongewone. Samen met het publiek denken, verbinden en ontkoppelen de dansers een groter bewustzijn door met verschillende perspectieven te streven naar acceptatie.
Concept: Robin Nimanong
Dansers: Elvedin Šiljdedic, Liel Fibak

About dance, fireflies and the end of the world as we know it

About dance, fireflies and the end of the world as we know it is een dans- en ‘spoken word’ optreden. In deze voorstelling viert choreograaf Sandra Kramerova de dans als nutteloos fenomeen en verbindt haar met de crisis waarin de wereld verkeert.

De rol van kunst in de westerse wereld staat ter discussie. Tekstwolken en bewegingen raken vervlochten tot een visueel landschap van poëtische en ironische scenario’s, waarin woorden en dans in dienst staan van het nutteloze.
Concept: Sandra Kramerova & Jordi Ribot Thunnissen
Performers: Anastasia Kostner, Jordi Ribot Thunnissen, Sandra Kramerova

Dans in Ontwikkeling

Dans in Ontwikkeling is een programma van Magnezy om jong talent te ondersteunen met behulp van studioruimte en artistieke coaching en ze te begeleiden op publicitair en productioneel gebied op weg naar een presentatie in het theater.

Daarnaast programmeert Magnezy een bestaand stuk van een tweede jonge maker. Op deze manier draagt ze bij aan de diversiteit van het danslandschap in Nederland. 


Aanmelden